Over ons

Over Brabant Dance Centre

Brabant Dance Centre is een jonge & hippe dansschool, gevestigd in Grave. Voorheen gingen wij door het dansleven onder de naam Inge Duyts Dans, maar per 1 januari 2014 zijn wij Brabant Dance Centre.

Met een team van enthousiaste en ervaren docenten bieden wij danslessen voor peuters tot senioren en alles wat daar tussen zit. Wij geven leuke, gevarieerde lessen met veel verschillende dansstijlen. Van HipHop tot Klassiek Ballet en van Modern Jazz tot Stijldansen. Nieuw dit jaar zijn de Zumba, LaBlast en de Musical lessen. Al onze lessen zorgen voor plezier, ontwikkeling en verbetering. Dit wordt gedaan op een leuke en leerzame manier met veel dansplezier. Het maakt voor ons niet uit of je een beginner of een gevorderd bent. Iedereen is van harte welkom!

Kom een kijkje nemen of doe lekker mee met een gratis proefles!

Naast het geven van danslessen op de dansschool doet Brabant Dance Centre nog veel meer. Zo organiseren wij meerdere keren per jaar dansworkshops, gegeven door dansers en danseressen die bekend zijn van TV. Daarnaast ontwikkelt Brabant Dance Centre ook lesprogramma’s voor scholen, waarbij dans en theater worden ingezet om de kinderen in beweging te krijgen en hun creativiteit en ontwikkeling te stimuleren.