Dans jezelf fit met LaBlast

Een sportieve (solo) dansuitdaging in stijldans vorm.

Dus….. Cha Cha, Jive, Samba, Salsa en Paso Doble maar ook Quickstep worden hier gebruikt om in vorm te komen of te blijven.
Hierbij is geen voorkennis vereist.
De dansroutines zitten zo in elkaar dat alles goed is bij te houden en je hierdoor beter gefocust bent op het verbeteren van je conditie en je spieruithoudingsvermogen.

De ontwerper van LaBlast: Louis van Amstel.
Louis van Amstel heeft in de loop van de jaren zijn sporen in de danswereld meer dan verdiend.
Samen met July Fryer vormde hij een absoluut toppaar in het Latin American en vertegenwoordigde hij Nederland op diverse (wereld) podia. Zijn kennis en ervaring komen nu samen in LaBlast: Cardio Dance.
Neem ook eens een kijkje op de website www.lablastfitness.com.

LaBlast is voor alle volwassen leeftijden. De lessen vinden plaats in de theaterzaal. Deelname aan de lessen gaat via een strippenkaart. Je kunt kiezen uit een 5- of 10-strippenkaart. De 5-strippenkaart kost € 45 en is 2 maanden geldig en de 10-strippenkaart kost € 75 en is 3 maanden geldig. De kosten voor een losse les bedragen € 10 per les en worden achteraf per maand afgerekend. De eerste (proef)les is gratis.

De LaBlast lessen vallen niet onder de vereniging maar worden aangeboden door dansschool De New Yorker. De leslocatie is in de St. Jozefschool in Velp (Beukenlaan 6).

Meld je nu aan voor een proefles.

Lestijden LaBlast

Dinsdag van 20:00 tot 21:00