Lesaanbod

Alle lessen van Brabant Dance Centre. Hieronder vind je ons complete aanbod.

Kinderdans

BDC Grave kinderdans

Voor leerlingen van groep 1 tot en met groep 3. We werken aan plezier, lichaams- bewustzijn, motorische ontwikkeling, dans- en muziekgevoel en samenwerken met andere kinderen.

Streetjazz

Voor kinderen die eigenlijk het allerliefst hiphop, streetdance èn modern jazz tegelijk willen dansen. In de les worden op een funky en ritmische wijze de jazztechnieken en hippe stijlen gecombineerd!

Klassiek ballet

Klassiek ballet

Klassiek Ballet is een uitstekende basis voor alle dansdisciplines en is erg goed voor de technische ontwikkeling en de bewustwording van de lichaamshouding.

Modern jazz

Modern jazz Teens

Modern Jazz is gebaseerd op klassiek ballet met invloeden zoals rock, hiphop en jazz. We besteden veel aandacht aan techniek, coördinatie, muzikaliteit en lenigheid.

Hiphop

Hip hop

Hiphop is een stoere dansstijl waarbij energie, creativiteit en ritmegevoel komen kijken. Er wordt veel aandacht besteed aan strakke moves en uithoudingsvermogen.

Showdans

Showdans

Showdans bereidt je voor om mee te doen aan optredens en wedstrijden. Lijkt het jou leuk om in de spotlight te staan en te stralen? Dan is Showdans iets voor jou!

Showdans volwassenen

Showdans volwassenen

Showdans volwassenen is voor iedereen die zijn grenzen wil verleggen en samen met de groep wil toewerken naar een optreden. Lijkt het jou leuk om in de spotlight te staan? Dan is Showdans iets voor jou!

LaBlast

Lablast

LaBlast is een sportieve (solo) dansuitdaging waarbij dansen als Chacha, Jive, Samba, Salsa en Paso Doble gebruikt worden voor je conditie en uithoudingsvermogen.