Over de workshopdag

Bekende dansers van SYTYCD en Hollands Got Talent geven dansworkshops!

Zaterdag 14 juni is het eindelijk zover: 3 Dansers bekend van tv komen naar Grave om workshops te geven!

Zo zal Delano Spenrath (SYTYCD 2012) workshops HIPHOP komen geven. Danseres Sigourney Henning (SYTYCD 2012) zal zorgen voor een gave MODERN/JAZZ workshop. Voor de waaghalzen en stoere mannen/vrouwen onder ons gaat Daryl Zephy workshops BREAKDANCE verzorgen, hij is o.a. bekend van het tv programma Holland’s Got Talent.

Deze workshopdag is voor iedereen uit de hele regio. Het doel is deze dansers en jongeren (in 2 leeftijdscategorieën:  t/m 13 jaar en vanaf 14 jaar) samen te brengen en hun passie voor dans te delen, ervaringen op doen, genieten, swingen en natuurlijk met deze docenten op de foto!

Het is de eerste keer dat een dergelijk initiatief georganiseerd wordt in de regio. Vaak zijn dit soort workshops alleen te volgen in de randstad. Deze keer zal de workshopdag in Grave plaatsvinden, maar alle dansers uit de wijde omgeving rondom Grave zijn van harte welkom!

Brabant Dance Centre is voor deze dag een samenwerking aangegaan met Carina Danst. Het doel is om een langdurig samenwerkingsverband te creëren waar alle dansscholen uit de regio bij betrokken zijn.  Op deze manier kunnen we vaker bekende dansers en choreografen naar deze regio halen en dit evenement op verschillende locaties/dansscholen laten plaatsvinden .

Dans is voor iedereen en hoe leuk is het als wij (dansscholen) jongeren uit de hele regio laten samen komen om hun passie te delen! Nogmaals: deze workshop dag is toegankelijk voor iedereen, jong en oud, jongens en meisjes,  elk dansniveau en alle leeftijden zijn welkom.

Houd jij van dansen  en wil jij graag leren van deze toppers? Meld je dan snel aan via de website en zorg dat je dit niet mist, want vol=vol!!

 

[cro_team no=”21″]